Érdeklődés
  1. Érkezés várható időpontja:

  2. Eltöltendő napok száma:

VILLA MALOM

BÉRELHETŐ LUXUS VILLA

SZOBÁINK

A Villa Malom négy szinten, több, mint 500 négyzetméteren egy káprázatos luxuslakosztállyal és négy szobával, valamint egyedi hangulatú, tágas közösségi terekkel várja vendégeit. A szintek közötti közlekedést lift biztosítja.

A szobák különbözőségének és egyedi kialakításának köszönhetően mindenki megtalálhatja azt a teret, amely leginkább szolgálja a pihenését.

A Villa minimum 10 főre foglalható, ez esetben mind a lakosztályban, mind a szobákban két fő kerül elhelyezésre. Lehetőség van további két-két fő elhelyezésére a lakosztályban, illetve a Graffiti szobában. A Graffiti szobát ajánljuk továbbá gyermekek vagy fiatalok „főhadiszállásának”, hiszen 4K-s smart Tv, PlayStation 4, XBoxOne konzolok és játékok állnak rendelkezésre.

A szintek közül a földszint és a -1-es szint főként a társasági élet színtere, míg az első emeleten található luxuslakosztályban és a második emeleten elhelyezkedő Silver, Graffiti és Türkiz szobákban a privát szféra kellemes nyugalma érvényesül. Szintén a földszinten található, ám a közösségi terektől távol, így megfelelő módon elszigetelve a Classic szoba is.

A közösségi terek mindegyike kényelmes fotelokkal, nagyméretű kanapékkal és fekvőfotelokkal felszerelt. Itt valóban minden a zavartalan pihenésről szól, a legmagasabb kényelmi szempontokat figyelembe véve.

Finn szauna, infraszauna, nagyméretű fűtött szabadtéri medence nyakzuhannyal, fedett terasz közvetlenül a medence mellett – bárpulttal és öt személyes Jacuzzival. Szintén a medence mellett élményterem komplett mozival (3 méteres vászon, professzionális Bose hangrendszer és Runco projektor, XBoxOne konzol Kinect-tel), billiárdasztallal, gigantikus méretű, 10 személyes kanapéval, mely ággyá alakítható. Így a felülete18 nm! Étkező-hall lovagi asztallal, kényelmes fotelokkal, kandallóval. 65colos 4K-S 3D Smart Tv-vel, Yamaha hangprojektorral. Provence hangulatú borospince közvetlen kertkapcsolattal – a medencétől levezető lépcsősoron, illetve a villából lifttel és lépcsőn is megközelíthető. A Villa Malomhoz tartozó csaknem egy hektáros területen található egy játszópark, mini röplabdapálya, ping-pong asztal, és számos további sport, és játéklehetőség.

SILVER

A második emeleten található franciaágyas Silver szoba a hűvös elegancia jegyében került kialakításra. Légkondicionálóval, Tv-vel és bluetooth-os hangsugárzóval felszerelt.

 

 

TÜRKIZ

A második emeleten található Türkiz szoba egy letisztult, meghitt, puha fészek boxspring ággyal, TV-vel, légkondicionálóval és bluetooth-os hangsugárzóval.

 

 

 

 

 

 

GRAFFITI

A második emeleti Graffiti szobát a jellegzetes design, illetve a felszereltsége miatt ajánljuk „örök fiatal” pároknak, továbbá gyermekek vagy fiatalok „főhadiszállásának”, hiszen 4K-s smart Tv, PlayStation 4, XBoxOne konzolok és játékok állnak rendelkezésre.

A szobában található egy kétszemélyes franciaágy, illetve további 2-4 fő számára fekhely. A szoba természetesen légkondicionált.

 

 

 


A második emeleti teakonyha, illetve a vizesblokkok közös használatúak!

CLASSIC

A franciaágyas Classic szoba a földszinten található, ám a közösségi terektől távol, így megfelelő módon elszigetelve. A nyugalom érzetét erősítik a klasszikus púder, és földszínek.

Saját gránitburkolatú fürdőszobájában kényelmes mosdópult és nagyméretű üveg tusolókabin található. Wc-vel és bidével felszerelt. A szobában TV, légkondicionáló és bluetooth-os hangsugárzó található.

Pince

 

Luxus

Kényelem

Stílus

Elegancia

Praktikum

Bensőséges hangulat

 

Élje át Ön is azt a semmivel össze nem hasonlítható élményt, hogy egy időre úgy élvezi a luxusvilla hangulatát, mintha csak az Öné lenne… és mi lehet felemelőbb annál, mint megosztani ezt a páratlan élményt családjával és barátaival?...

Villamalom
2039 Pusztazámor
Kossuth Lajos utca 17/b
Amennyiben Önt
RENDEZVÉNYHELYSZÍN -ként érdekli a

Villamalom