Érdeklődés
  1. Érkezés várható időpontja:

  2. Eltöltendő napok száma:

VILLA MALOM

BÉRELHETŐ LUXUS VILLA

KÜLSŐ KÖZÖSSÉGI TEREK

A Villa Malom közösségi tereinek mindegyike kényelmes fotelokkal, nagyméretű kanapékkal és fekvőfotelokkal felszerelt. Itt valóban minden a zavartalan pihenésről szól – a legmagasabb kényelmi szempontokat figyelembe véve.

Nagyméretű fűtött szabadtéri medence nyakzuhannyal.
A tágas teraszon kényelmes ülő, és fekvőhelyekkel, napágyakkal.

 

 

 

 

 

 

Finn szauna,
infraszauna, .

 

 

 

 

 

Fedett terasz közvetlenül a medence mellett – bárpulttal és öt személyes Jacuzzival.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Szintén a medence mellett élményterem komplett mozival (3 méteres vászon, professzionális Bose hangrendszer és Runco projektor, XBoxOne konzol Kinect-tel), billiárdasztallal, gigantikus méretű, 10 személyes kanapéval, mely ággyá alakítható. Így a felülete 18nm!

 

 

 

Provence hangulatú borospince közvetlen kertkapcsolattal – a medencétől levezető lépcsősoron, illetve a villából lifttel és lépcsőn is megközelíthető.

 

 

 

 

 

 

A Villa Malomhoz tartozó csaknem egy hektáros területen található egy játszópark, mini röplabdapálya, ping-pong asztal, és számos további sport,- és játéklehetőség.

 

 

Pince

Ódon hangulat luxuskörnyezetben

A Villa Malom négy szinten, több, mint 500 négyzetméteren egy káprázatos luxuslakosztállyal és négy szobával, valamint egyedi hangulatú, tágas közösségi terekkel rendelkezik.

A szintek közötti közlekedést lift biztosítja. Medence, szauna, infraszauna, Jacuzzi, mozi, biliárd és borospince; a kisebbeknek Xbox és PS4 - itt garantáltan senki sem fog unatkozni!

A szobák különbözőségének és egyedi kialakításának köszönhetően mindenki megtalálhatja azt a teret, amely leginkább szolgálja a pihenését.

Villamalom
2039 Pusztazámor
Kossuth Lajos utca 17/b
Amennyiben Önt
RENDEZVÉNYHELYSZÍN -ként érdekli a

Villamalom